23-01-2015

Boy Heijnen nummer 1 in klanttevredenheid!

Prestigieuze DCSI-Award 2015 naar autobedrijf Boy Heijnen.


Klanttevredenheid: een speerpunt binnen ieder bedrijf. Niemand kan namelijk ontkennen dat klanttevredenheid niet belangrijk is. Sterker nog: het is het belangrijkste binnen je bedrijf. Alles valt en staat met tevreden klanten. Je kunt het nog zo goed voor elkaar hebben maar als je afnemers wegblijven, en er dus niets verkocht wordt, heb je als ondernemer geen lang bestaan.

Vandaar dan ook dat iedere ondernemer hier altijd mee bezig is. De een wat minder dan de ander maar het blijft een feit dat je op dit gebied nooit mag indutten en altijd scherp moet zijn wat een klant wil, wat zijn wensenpakket is en dat ie natuurlijk correct en professioneel behandeld wordt.

Om de Europese Kia-dealers op het gebied van klanttevredenheid te beoordelen en te normeren kennen we de zogenaamde 'DCSI', oftewel 'Dealer Customer Satisfaction Index'. In het kader hiervan stuurt Kia iedere klant die een Kia gekocht heeft enkele dagen na aflevering een enquête waarin een aantal vragen worden gesteld die beoordeeld kunnen wordt van 0 tot 10. Dat door Kia hier uiterst serieus mee omgegaan wordt bewijst wel dat deze uitslagen zelfs door het Europese hoofdkantoor, Kia Motors Europe, kritisch bekeken worden en wij maandelijks, samen met onze zonemanager, de uitslagen doorlopen. Aan de hand hiervan worden, indien nodig, actiepunten opgesteld en deze worden nauw gevolgd en bijgesteld tot dat deze de 100% hebben bereikt. Dit is een on-going-proces want, hoe klein ook: er blijven altijd zaken die je kunt verbeteren óf het maximaal bereikte resultaat vast moet houden voor de toekomst. 


Deze aanpak én het dagelijks bezig zijn met onze klanttevredenheid heeft er in geresulteerd dat wij landelijk, over heel 2014, als nummer 1 uit de bus zijn gekomen. Hier zijn we dan ook super trots op en een kroon op 't werk van alle medewerkers! Een dikke chapeau! Natuurlijk ook alle relaties bedankt voor het gestelde vertrouwen en de mooie beoordelingen het afgelopen jaar. Dankzij jullie zijn we zover gekomen. Heel erg bedankt hiervoor! In 2015 gaan we uiteraard gewoon op deze voet door en laten we er dan ook weer een mooi jaar van maken.


01-01-2015

'Oud op nieuw' is bij ons 'oud op oud'

Op geselecteerde voorraadmodellen van de Kia Picanto hanteren wij nu nog steeds de lagere, oude 2014-prijs.


Profiteer nu dus nog van € 1.367,- voordeel op onze Picanto-voorraadmodellen. Dit geldt zo lang de voorraad strekt. Daarna geldt de hogere, 2015-prijs.
04-12-2014

Prijzen nieuwe Kia Sorento bekend

Kia heeft vandaag de prijzen voor de nieuwe Sorento vrijgegeven. Deze treft u hieronder aan en zijn inclusief de BPM verhoging per januari 2015


24-11-2014

Eindejaarsknallers op de Kia Picanto

Nu tot € 3.197,- voordeel bij levering in 2014


Per 1 januari 2015 wordt de aanschafbelasting (BPM) wederom verhoogt. Tel daar de huidige inruilpremie en pakketvoordelen bij op, dan loopt het voordeel bij levering van een Kia Picanto in 2014 op tot € 3.179,-!


Ga daarom dit jaar nog over tot aankoop van een Kia Picanto en profiteer van dit voordeel! We hebben van twee speciale modellen diverse aantallen kunnen inkopen. De Kia Picanto X-treme met automatische airconditioning en diverse sportieve extra's én de Kia Picanto Navigator die nu tijdelijk geleverd wordt met gratis geïntegreerd navigatiesysteem.


Klik hier voor een overzicht van de Picanto-acties. Weten welke auto's er nog op voorraad zijn? Klik dan hier21-11-2014

Accessoire-aanbiedingen voor Picanto en Rio

Aantrekkelijk alcantara SeatWear interieur en cruise control aanbieding


Tot het einde van het jaar heeft Kia twee aantrekkelijke accessoires voor de Kia Picanto en Kia Rio. Als eerst het alcantara SeatWear pakket voor een extra gevoel van luxe. Dit interieur bestaat uit alcantara rug- en zitgedeelte. De andere delen zijn voorzien van zwart kunstleder en de bies op rug- en zitgedeelte is van wit kunstleder. Dit interieur, dat verkrijgbaar is in de kleuren antraciet, rood en wit, heeft een prijs van € 599,- inclusief montage voor de Picanto en € 699,- voor de Rio. Wit u dit interieur combineren met een originele middenarmsteun ter waarde van € 249,- dan krijgt u nu tijdelijk € 100,- korting op de totaalprijs van SeatWear-pakket en middenarmsteun.
Daarnaast kunnen wij nu heel aantrekkelijk een cruise control leveren voor uw Picanto of Rio. Maar wat is eigenlijk het voordeel van rijden met cruise control? Allereerst bespaart u brandstof door het rijden met cruise control. Dit komt omdat u de snelheid kunt vastzetten en niet zelf gas hoeft te geven. Er wordt wel vanuit gegaan dat er dan ook één snelheid gereden wordt, maar in de praktijk is het toch zo dat u steeds meer en minder gas geeft. Dit meer-gas geven kost meer brandstof dan dat u constant een zelfde snelheid rijdt. Daarnaast kan het u ook boetes besparen als u de juiste maximum snelheid instelt. U kunt dan namelijk op dat traject nooit meer te hard rijden.Verder rijdt u meer geconcentreerd omdat uw volle aandacht naar de weg gaat. De all-in prijs voor dit alles bedraagt € 599,-. Laat dus nu cruise control monteren in uw Kia Picanto of Kia Rio en kom veiliger, meer uitgerust en boetevrij aan op uw bestemming.


07-11 - De nieuwe Kia Sorento 03-11 - Profiteer nu nog van het huidige belastingsysteem 27-10 - Kia introduceert Picanto SenatoribyKia 10-10 - De Nationale Opel Testdag. Uw garantie voor een zorgeloze winter 08-10 - Mijn Kia Testdag - The Power(bank) to surprise 26-09 - Vanaf nu bij Boy Heijnen: De Rio Special Sport Edition 15-09 - Profiteer nu van de laatste kwartaal acties! 18-08 - Kia Carens van Boy Heijnen prominent aanwezig tijdens Fietsvierdaagse 2014 03-07 - Kia Picanto in juni opnieuw best verkochte auto in A-segment 25-06 - Maak kans op een reis naar Korea! 28-05 - Wist u dat het getal 7 het meeste geluk brengt? 23-05 - Rio (World Cup Editions) here we come! 22-05 - Scoren bij Boy Heijnen en Kia met de Picanto World Cup Edition 15-05 - Gezellige en leerzame Ladies Night bij Boy Heijnen 10-05 - Het is nu of nooit bij Kia! 17-04 - Zorgeloos rijden met Kia Private Lease 11-04 - Boy Heijnen levert opnieuw aan AB Werkt 14-03 - Ruikt het muf in uw auto? 05-03 - Nu tot € 2.000,- registratievoordeel op Picanto en Rio 24-02 - Vanaf nu leverbaar: Kia Picanto LPG af-fabriek 22-02 - Europees debuut voor nieuwe Kia Soul EV 15-02 - Prinselijk vervoer voor KV de Markhoef uit Melick 14-02 - Kia Pro Cee'd GT vs Volkswagen Golf GTI 08-02 - 4e plaats voor Kia met 3.126 verkochte auto’s in januari 23-01 - Wist u dat wij ook gratis de ster in uw voorruit repareren? 09-01 - Kia-rijders meest tevreden lease-rijders 01-01 - Grandioos nieuwjaarsvoordeel op Kia Picanto en Rio 01-11 - Autobedrijf Boy Heijnen neemt deel aan de SamenLoop voor Hoop 2014 13-10 - MijnKia testdag op zaterdag 9 november a.s. 12-10 - Kia Motors stijgt in top-100 meest waardevolle merken 06-10 - Picanto en Rio actie wegens succes verlengd! 04-10 - Eerste Saab van NEVS rolt van de band 16-09 - Voorkom vervelende verassingen en bestel nu uw winterbanden 07-09 - Leuker kunnen we ze niet maken, wel interessanter... 04-09 - Nieuw: de Kia Sportage VIBE 30-08 - Kia Picanto en Rio nu met 3 jaar Kia Service Plan 21-08 - Pro Cee'd GT nu bij autobedrijf Boy Heijnen 17-08 - Duurtest AutoBild: "Kia Venga de droom van elke autokoper" 13-08 - Fietsvierdaagse 2013 succesvol mede dankzij de bezemwagen... 17-07 - Kia Carens wint eerste multi-test 24-05 - Unieke, gelimiteerde Picanto eCollection lief!byKia nu leverbaar bij Boy Heijnen